Mystic

Happy Halloween! Min nya fotomanipulation "Mystic" med mitt nya copyright märke. Har haft en underbar helg men nu börjar en ny vecka med nya utmaningar!

Till slut blev jag mycket nöjd med den, fick direkt kommentarer på den på http://www.deviantart.com/ och man kan lägga till den som favorit om man är medlem där. Så fick direkt favs på den också!
Är med i fyra Halloween tävlingar på Deviantart, kolla gärna på "Mystic" på DA också. Följ mig på min Fanpage på Facebook, uppdaterar mera där. Stort tack till alla stock bilder!Cirka 5-6 dagar har jag jobbat i Photoshop med denna skönhet, med blåa toner. Arbetat mycket med ljuset och skugga. Älskar alla lagerstilar man kan sätta på bilden, och ändra med färgbalans. Min egen text som jag har satt på den stora gravstenen med en kopia teknik med urklippsmask. Använder mycket nyans/mättnad också med nivå/kurvor hur ljus mörk ska den vara.

Happy Birthday!

Breathtaking PERFECT wonderful♥ Big love!<3 You light up my day♥ you are amazing!


Halloween

Dagarna går fort! snart är oktober slut och hösten/vintern är här. Mörkt och rugigt men alltid denna tiden på året är det Halloween, något skrämmande händer i Photoshop;) Jag gör min Halloween bild till olika tävlingar till Deviantart och dom slutar 31 oktober, 1 och 2 november.

Samtidigt har jag haft lite olika projekt i Photoshop och utanför Photoshop just nu;) som en fan made video i Vegas Movie Studio:) Så Photoshop vilar. Till en av Sverige´s stora genombrott inom musik, Eric Saade som kom trea i Eurovision Song Contest 2011. På lördag fyller han 21 år och jag lägger upp både videon och bilden då som inte var planerad men jag hade den i huvudet, så den fick sticka in innan min Halloween bild. Om ni vill se bilden innan lördag titta in min Fanpage på Facebook "Gilla" känna sidan, så ser ni vad jag gör uppdaterar hela tiden där.

Jag älskar det jag gör och grafisk design, mitt dröm jobb finns på en reklam -webb byrå. Får verkligen inte sitta hemma länge måste ut på ett företag. Och är kreativ tjej som söker nya utmaningar och vill att någon ska upptäcka mig. Vill så gärna ut på ett företag, behöver ett jobb eller praktikplats...tack!

Pågående arbete i Photoshop: Halloween. Min bästis skrev till mig att jag skulle kanske använda lite olika gravstenar....men jag vill ha min stora grav i mitten.
Lite brainstorm för Halloween bild, kan ändras!
Skog
Gravar
Dimma
Ljus skimmer
Kråka
Måne
Pumpa
Svart katt
Jordmassor
Svarta bruden eller häxa
Svart häst
Löv faller


När jag arbetade med den, kom det fram lite idéer från tv serien The Vampire Diaries. Min systerdotter var här och sa när hon såg bilden att det var där hon (Elena Gilbert) träffade han (Stefan Salvatore) med dimman och kråkan som kom flygande i säsong 1. Så fortsätter nog på det spåret, det kommer förmodligen vara lite Vampire Diaries inspirerad bild;)


På bilden under syns den stora gravstenen.

Men lite lycklig! Har sålt tre bilder från min deviantART Shop: D de inte kostar så mycket. Jag måste titta på mina bilder, lite större storlek kanske ...

Men har ändrat storlek på min bild för "Rosa bandet"

Min Kalender 2012 ligger också där!

Pink Ribbon Cupcakes


Mina underbara söta "Rosa Bandet" Cupcakes:)♥ tog några timmar men dom blev supergoda!!!:D
Jag är med i  "Think Pink" tävling på Deviantart.com där man gör allt som digitala konstverk och fotografier till "Rosa Bandet".


Rosa oktober är här! den månad då vi uppmärksamma kampen mot cancer, lite extra för bröstcancer rosa bandetstödjer. Stöd rosa bandet, bär rosa och gör skillnad. Jag bidrar med mina bakverk, men naturligtvis kommer jag också köpa rosa produkter. Min moster och morfar gick bort i cancer. Sakna dem så mycket!<3 Hittade denna bloggen och tänkte också skicka in till den;)Hittade hade denna söta låda med formar och bokrecept på bokhandeln, nu ska de göras "Rosa band" Cupcakes i helgen;) Kollade igenom den några hundra gånger kände det som. Gillade denna underbara bok!!! Ville göra min egen design och idé på min cupcakes, men tog tipsen i boken till hjälp:)


Vanliga vaniljcupcakes recept:
Blir 12 (jag fördubblade receptet)

150 g smör
150 g socker
175 g mjöl
3 ägg
1 tsk Vaniljarom
(tog lite bakpulvor oxå)

Grädda i 175 grader i ca 20 min


Vit chokladfudge glasyr:
200 g vit choklad, hackad
5 msk mjölk
175 g florsocker
Smält chokladen och mjölken tillsammans tillsätt florsocker och rör till en slät glasyr.
(jag värmde i micro och jag fick ta mycket mera florsocker, blev rinnig men stelnar)


Smörkräm:
150 g smör
250 g florsocker
1 tsk vaniljarom
2 tsk varmt vatten
Vispa smör och florsocker till en slät och krämig blandning. Tillsätt vanlijarom och varmt vatten vispa på nytt tills krämen är slät.
Dekoration:
Färdig sockermassa som jag färgade rosa med rödfärg
Godis gelehallon
Olika strössel

Catch my breath

Min design till "Think Pink" Rosa bandet♥ är färdig. Är mycket nöjd med den, den blev "very lovely" och sårbar tycker jag men dom flesta har skrivit "Beautiful"  till den:) på Deviantart. Och jag har fått så mycket meddelande på Deviantart som jag måste gå igenom. Men Yes! Tävlingen THINK PINK VI kom upp på DA . Tack för en helt underbar tävling! Och helt underbart att tävlingen kom i år igen, jag är mycket glad för att jag var inte med i tävlingen förra året och ville delta i år.

Se Catch my breath på Deviantart!
Följ mig på Facebook uppdaterar mera än på bloggen
Stöd Rosa bandet, bär rosa och gör skillnad! Lovely weekend in Photoshop

Oktober månad, den månad då vi uppmärksammar kampen mot cancer, lite extra för bröstcancer som Rosa bandet riktar sig till. Rosa Bandet-kampanjen drar nu igång inte bara i Sverige utan i hela världen. Stöd Rosa bandet, bär rosa och gör skillnad. Köpt mitt rosa armband från Lindex som stöder Rosa bandet och cancerfonden. Så snyggt!

Underbar helg som går för fort! Har inte hunnit blogga, skulle gjort de igår...men blev inte så, få se om jag får ner de i ord de som jag har jobbat med i Photoshop. Och min data skärm har varit lite konstig, så jag har inte haft rätt ljus i Photoshop. Men tror jag har rättat till de. Hoppas den är inte är för ljus, men den ska innehålla känslor, hopp och himmel. Men jag börjar bli nöjd med den och gillar den jättemycket.

 I tordags jobbade jag i 2 timmar ca med mera "smudge" på isen/sjön och försökte få hennes hår mer levande med vanlig ritpensel på frihand. Det blev mera penslar iform av glitter, ljusstrålar och skugga. Formade ett rosa band på hennes handleder och hennes spegelbild av hennes ben, vackra fjädrar som trillar ner från fridsduvan ovanför henne.
Idag lördag har jag jobbar med mera detaljer som hudspricka med lite blod i huden, fjärilar med glitter som fångar upp slingor av hennes hår. Satte texten "Hope less" på benet. Ljus och effekter på texten och fjärilarna t.ex gör jag med "lagerstil" när man kan sätta skugga, inner- uterskugga med mera. Finns hur många underbara "penslar" man kan ladda ner och använda.


Think Pink - WIP in Photoshop

Rosa oktober är här! Stöd Rosa Bandet genom att köpa rosa produkter eller kanske ha rosa kläder på sig. Jag bidrar gärna med min digitala konst men självklart tänker jag också köpa rosa produkter. Min moster och morfar gick på i cancer. Saknar dom så mycket!♥


Är i gång med Photoshop igen, tänkte jobba mer med den idag men blev inte så. Så jag började lite smått ikväll att använda Photoshop penslen "smudge" som betyder smeta ut så det blir mer jämnare och att det inte ser så på klistrat ut. Har jobbat mest på min bevingade tjej, så jag får henne mer inne i bilden. Har varit inne i färgbalans för att få det mer jämnare i färgen också. Två och en halv timme där av och till.
Försöker visa upp min Photoshop teknik här på bloggen, för jag letar en praktikplats på ett design företag men helst ett jobb inom grafisk design, men det är inte så lätt. Älskar verkligen detta! Komma in på ett företag och göra logo eller blogg header. Som ny idé till Yume design header, en som man kanske kan byta ut vid jul t.ex Mera Photoshop imorgon, absolut!
Stock bilder jag har använt hittills.  Alla är från Deviantart Klick bara!

Think Pink

Några idéer för rosa bandet och rosa oktober i ny Photoshop bild
Tjej på is/vatten/ hand från vattnet som sträcker sig
synlig hjärta
Kroppen? ömtålig / ledsen
vingar
svanar
Blod, hudsprickor
En annan reflektion i vattnet
rosa bandet
Rinnande tårar svart?

Varje år har Deviantart en tävling att man bidrar till Rosa bandet där alla formar av konst får vara med i. Den heter "Think Pink" men bara för jag vill vara med detta året har den inte kommit upp på Deviantart än...
Within Temptation - All I Need
Älskar texten<3 denna känslosamma låt spelades från mina högtalare samtidigt som jag var i Photoshop och texten kom in i bilden. Så inspiration till min "Think Pink" bild.
"I'm dying to catch my breath
oh why don't i ever learn 
I've lost all my trust that i'm sure we try to
Turn it around

Can you still see the heart of me
all my agony fades away
when you hold me in your embrace

Don't turn me down
for all i need
make my heart a better place
give me something I can believe
Don't turn me down
you're far from the door now
don't let it close"

Mitt bidrag till "Think Pink" Rosa bandet/Rosa Oktober 2009

Official calendar 2012

I´m happy!!!:D Min kalender 2012 är klar!;) ska bara beställas nu...
Har samlat mina 12 bästa bilder i helt underbar kalender för 2012. Har suttit och fixat i både Photoshop och på Deviantart för att få ihop denna preview till kalendern, det tog sin lilla tid. På Deviantart kan man beställa den nu i Print shopen,  vet inte om man måste vara medlem för att köpa, men det är gratis att bli medlem. Och det blev min lilla rödluva som fick Mars månaden;) Och jag är så nöjd med den och alla bilder:D Men kommer ta ett tag innan den kommer i postlådan:p

T.DesignStudio Calendar 2012

Jan: Frozen memories
Feb: The dark hunt
Mars: Beautiful metamorphosis
April: The Sprit of AnnaGiulia
Maj: Waiting for you
Juni: The golden tree
Juli: Selene - masquerade
Aug: Lost between two worlds
Sep: Wings of steel
Okt: Immortal
Nov: The tree of lost souls
Dec: Winter Angel

Beautiful metamorphosis

Rödluvan tema

"I denna mörka mystiska skogen, kan du höra vita gråa vargen yla i månskenet. Vi hittar en vacker flicka med magiska krafter som kommer att förgöra vita gråa vargen...."


Hade inte så mycket tid kvar på tävlingen på Deviantart än jag trodde..den slutade 14.30 idag..pga. tid skillnad. Se mera info om "The power of the moon" Men jag blev så nöjd hur den kom fram ur det magiska landet;) Love Photoshop och alla möjligheter som man kan få fram på detta underbara Adobe program. Nu måste jag bli klar med min kommande kalender 2012, fixa i Photoshop igen med text och ram. Sen måste jag skicka efter den. Den kommer bli super!!! Rosa oktober har börjat och vill så gärna göra en "Think Pink" bild för rosa bandet/cancer men samtidigt är det Halloween om en månad. Har hittat flera tävlingar på DA!
Stort tack till alla stock bilder!
Gå gärna in på min Deviantart sida och se min bild också: http://tezzan83.deviantart.com/art/Beautiful-metamorphosis-261106507
Gilla min Facebook sida så får du koll på vad jag gör;)
RSS 2.0