Kalender 2012

Hej! De var ett tag sen, men du är jag igång igen. Har börjat på mitt kommande Kalender projekt 2012. Det är ett tag sen jag hade viljat göra en egen kalender av mina photoshop bilder och nu blir det av! Lite fix och trix i Photoshop med bilderna som jag lägger text till, vad dom heter och med mera först innan den blir levande:)<3 Så de kommer ta lite tid, men kommer blir super!!!

Kanske det blir en ny Photoshop bild för månaden April, för jag tänkte började med en ny bild vid namn "Red ridning hood" Har börjat brianstorma lite med olika bilder (stocks) men har inte riktigt fått tid med Photoshop på ett tag. Det blir minst 2 månader till innan jag beställer min kalender, så jag hinner göra min nya bild.

Tänkte beställa den sen från Vistaprint, de var nog den bästa sidan. Men tänkte också lägga upp den på www.deviantart.com sen under Print Calendar.


Kalender 2012 Omslag

Jan: Frozen memories
Feb: The dark hunt
Mars: The Sprit of AnnaGiulia (kan ändras)
April: ? (kanske gör en ny till denna månaden)
Maj: Waiting for you
Juni: The golden tree
Juli: Selene - masquerade
Aug: Lost between two worlds
Sep: Wings of steel
Okt: Immortal
Nov: The tree of lost souls
Dec: Winter Angel



Så här kommer jan månad se ut i min kommande kalender 2012



Så här kommer Maj månad se ut i min kommande kalender 2012


Waiting for you


Uppdatering! Vann inte men..men helt underbart att jag fick en hedervärdig plats:D efter 3:e platsen med "Waiting for you" i tävlingen "Grimm Fairytales" på Devianart♥ Se vilka som vann här: http://castock.deviantart.com/journal/ Jag har utvecklat min teknik, blir bättre och bättre iallafall:)

Min senaste fotomanipulation har tema "Grimm Fairy tale" Denna tävlingen fokuserar på 10 av de mest kända sagorna av bröderna Grimm och uppgiften är att kombinera två eller flera av berättelserna i listan nedan för att göra ett fantastiskt konstverk föreställande en unik ny Grimms saga.

Jag tog Rapunzel, Skönheten och odjuret, Askungen och lite av Törnrosa för vinstockar.


"Min berättelse börjar att Rapunzel har kidnappats av den onda drottningen Askungen. Och hon är nu inlåst i odjurets torn. Vilddjuret bor i slottet i bergen med Askungen, som har blivit äldre och mer ond. på grund av glas skon som är förtrollad inne i glaskulan i tornet med Rapunzel. Askungen tar Rapunzels hår för att överleva ....."

Så här såg den ut först:


Dom berömda sagorna:
Rödluvan
Historien om de tre björnarna
Askungen
Skönheten och
odjuret
Stadsmusikanterna från Bremen
Snövit och de 7 dvärgarna)
Törnrosa
Hans och Greta
Rapunzel
The Frog Prince



Hoppas ni gillar den!
Tack!:)

Selene - Masquerade

Hej! Min foto manipulation bild inom Känslor i Photoshop har temat Masquerade. Idén är efter Eric Saade´s låt Masquerade. En toppen låt! Kan inte sluta lyssna på hans underbara låtar:)) Goosebumps♥

Han tävlade för Sverige i Eurovision Song Contest 2011 med "'Popular''och hamnade på tredje plats i Eurovision. Men vinnaren i våra hjärtan och han visade upp sin bästa sida i Europa, och nu har han släppt nytt album och är ute på sommarturné.


"Selene - masquerade"

"We're both in this masquerade, What can I do to see you. The girl behind the mask, Our love was just a
masquerade...I wanna get to know you. The girl behind the mask"




Hoppas du gillar den
Tack för att du tittade!

Immortal


Detta arbete är hängivenhet till min moster RIP -09 "I love you" och alla som kämpade med cancer och förlorade. Detta var min bild till: "Think Pink IV Contest" på DA år 2009 under kategorin Photomanipulation. Mina "stock" bilder kommer under "Stocks" senare. Hår och detaljer är målade av mig i Photoshop CS4 men som hjälp använder jag olika penslar, plus att jag använder min ritplatta Wacom Bamboo.

Inspiration:

EVANESCENCE -
My Immortal
http://www.youtube.com/watch?v=idd_92ajjwY

"Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me"

Hoppas ni gillar den
Tack!

The golden tree


Denna fotomanipulation gjorde jag till tävlingen "Treasure Hunt" på www.deviantart.com . Har använt lite av en så kallad tutorial "steg för steg bilder" hur man gör fotomanipulationer. Lärt mig mera tricks i Photoshop och utvecklat min teknik. Tänker göra en Kalender 2012 av mina bilder och denna kommer vara absolut med!


"Långt borta i ett fjärran land finns ett magisk träd med gyllene äpplen. Många har kommit och många har gått. Försök att ta ett gyllene äpple, om man kan ta nyckeln kan man få lycka  eller olycka. De flesta har misslyckats, du måste vara en riktig skattjägare..."



Jag använder underbara Adobe programmet Photoshop CS4 och min ritplatta Wacom Bamboo A6. "Stock" bilder som jag använder kommer upp under "Stocks" snart.

Hoppas ni gillar den! Kram Tessan

Om T.Design Studio

T. Design Studio är min grafiska design portfolio, som grundades av mig Therese Henriksson. Jag är en grafisk designer som jobbar mest i Photoshop med formgivning, webbdesign, layout och mycket mera. Men gör mest fotomanipulationer av olika bilder. Jag har också en passion för fotografering och är en inrednings galen tjej.

Mitt huvudsakliga
fokus är att designa fanart/bakgrundsbilder, photomanipulation, illustrationer och vackra fotografier, teckning och målningar.

2005 var 21 år gammal, fick mitt program som jag bara älskar nu Adobe Photoshop och jag lärde mig grunderna. Vid det tillfället ritade jag mycket och mest anime/manga.
2006 gick jag Cross media design programmet, blev mera Photoshop och då kände jag vad jag ville göra.
2007, olika skoluppgifter i både teckning och i datan. Och jag älskar se olika tv-serier så nu blev de wallpapers i fanart.

I slutet av 2008 var då 25 år gammal, började jag titta på olika tutorial "steg för steg bilder" hur man gjorde fotomanipulationer. Och 2009 gjorde jag min första bild av bilder och jag började också gå med i olika tävlingar på DA. Jag utvecklades mera inom de grafiska och jag köpte min första Wacom ritplatta. 2010 har jag lärt mig mera tricks i Photoshop och utvecklat min teknik.

Vem är jag då?
Mitt namn är Therese kallas Tessan, har hunnit bli 27 år och bor i Skåne i underbara Helsingborg. Jag läste det estetiska programmet med inriktning bild på gymnasiet. Efter det sökte jag mig till ett annat program som kallas Cross media design där jag lärde mig olika Adobe-program som: Photoshop, Indesign och Illustation. Och det var då jag kände att detta var rätt för mig, jag vill bli grafisk designer.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

T. Design Studio is my graphic design portfolio, which was founded by me, Therese Henriksson. I am a graphic designer who works mostly in Photoshop to design, web design, layout and much more. But do most photo manipulation of different images. I also have a passion for photography and is a decorating crazy girl.

My main focus is to design fanart / wallpaper, photo manipulation, illustrations and beautiful photographs, drawings and paintings.

2005 was 21 years old, got my program that I just love visiting the Adobe Photoshop and I learned the basics. At that time I drew a lot and most anime / manga.
2006, I went Cross media design program, was more Photoshop and then I knew what I wanted to do.
2007, various school assignments in both subscription and the data. And I love to see different TV series, so now was the wallpapers in fanart.

At the end of 2008 was then 25 years old, I started looking at different tutorial "step by step pictures" how did photo manipulation. And in 2009 I made my first picture of the pictures and I also began to join the various contests in DA. I developed more in the graphics and I bought my first Wacom tablet. 2010, I have learned more tricks in Photoshop and developed my technique.


Who am I?
My name is Therese called Tessan, has managed to become 27 years old and lives in Skåne in the wonderful Helsingborg. I read the arts program with a focus image in high school. After that I applied to another program called Cross media design where I learned various Adobe programs: Photoshop, Indesign and Illustation. And that's when I knew that this was right for me, I want to become a graphic designer.

Lost between two worlds



Hej! Jag börjar lite smått med "Gallery Fantasy" och lägger upp min bild som jag har utgått ifrån i blogg layouten och den gjorde jag till min syster på hennes födelsedag 26 augusti, 2009. Men hann inte till hennes dag för den skulle upp på stor tavla, men bättre sent än aldrig, hon fick den på en stor duk så hon minns mig.<3 Jag är så stolt över att gjort detta till henne och min teknik inom digital konst har förbättrats.

Puss och kram till dig. Tack för allt, jag älskar dig!

Jag var också en del av "Kärlek är den starkaste magi" tävling på Deviantart av Rinymph http://rinymph.deviantart.com/  och suntanna http://suntanna.deviantart.com/

Inspiration: Jordan Sparks - Battlefield:
"Can´t swallow our pride
Neither of us wanna raise that flag
If we can’t surrender then were both gonna lose
we have, oh no

Both hands tied behind my back with nothing
oh no, these times when we climb so fast to fall again
I don´t wanna all for it now
I never meant to start a war

You know I never wanna hurt you
Don’t even know what we´re fighting for
Why does love always feel like a battlefield"


Alla foto bilder som jag använder och resurser lägger jag upp under "Stocks"


Hoppas ni gillar den, kram Tessan
Tack!



--------------------------------------------------------------------------

Hey!

Dedication to my sister on her birthday 26th Aug 2009. A little late but better late than never, she gets it on a large canvas so she remembers me!<3 I 'm so proud that done this to her and my techniques in digital art have improved.

Big Kiss and hug for You.
Thanks for everything, I love you!<3

I´am also part of the "Love is the strongest Magic contest"  by Rinymph on DA http://rinymph.deviantart.com/ and suntanna http://suntanna.deviantart.com/

Inspiration: Jordan Sparks – Battlefield:
"Can´t swallow our pride
Neither of us wanna raise that flag
If we can’t surrender then were both gonna lose
we have, oh no

Both hands tied behind my back with nothing
oh no, these times when we climb so fast to fall again
I don´t wanna all for it now
I never meant to start a war

You know I never wanna hurt you
Don’t even know what we´re fighting for
Why does love always feel like a battlefield"
                                             
Hope you all like it!
Thanks!    

IMPORTANT © COPYRIGHT NOTICE
My gallery is Copyright © 2011 Therese Henriksson. All rights reserved. My work may not be reproduced, copied, edited, published, transmitted or uploaded in any way without my written permission.

Välkommen till min nya design blogg!

Hej! Min nya design blogg är uppe, men layouten är inte klar än. Layouten är en av mina fotomanipulationer som jag har gjort i Photoshop. Här kommer jag lägga upp mest mina bilder jag gör i Photoshop CS4. Förklarar mina tankar och idéer lite med text..

Kommer upp för och efter bilder, och vilka "stocks" bilder jag använder!

/Tessan

RSS 2.0