Christmas header

Om ni undrar var jag är, har jag gjort min nya Christmas header till min vanliga blogg http://thheresehenriksson.blogg.se/ i Photoshop:) och ändrat min design där, men det finns mycket blogg koder som behöver fixas på själva bloggen...Hade viljat fixa till min design här också, varje dag blir jag bättre på koder:) Min praktik då? till något annat..jag tror att jag har en chans på reklambyrån, hon ska bara försöka få en hand ledig och kolla upp om jag kan vara där. Men måste veta till den 5 Dec! Börjar bli kris nu! Får väl ringa till en annan reklambyrå om jag inte får där, måste ha något att göra och vill vara på en reklambyrå så mycket:)


Så tillbaka till Photoshop, det har inte blivit så mycket av min kommande vinter bild som jag tänkte göra nu till December. Lite idéer om en vinter ängel men får köra lite brainstorm i helgen. Måste kolla upp måtten och priset på Canvas tavlan jag tänker skicka efter också, kommer bli superfin!

Peaceful breeze

Min lite sena men vackra höstbild är klar! Nu ska den bara beställas så jag kan få den som Canvas tavla till min kära mamma:) I love you so much! Har kollat runt lite och jag hittade en sida där jag kan få den upptryck på en stor Canvas tavla som 100X70 tror jag de var http://www.bestcanvas.se/ får den större till samma pris som min andra sida jag har kollat på. Men på http://www.canvasframkallning.se/ får man den monterad men inte på bestcanvas.se. Så jag väljer större och omonterad än mindre och monterad.

Om jag ska förklara bilden, ville jag få den som namnet "Peaceful breeze". Att man kan gå in i tavlan och det uppstår lugn och ro. Och tavlan blir levande och man kan ta stigen genom höst skogen och sätta sig på bänken och känna vinden och tystnaden. Ville få en orange brun färg på hela bilden, så försökt få skogen mera jämn färg som smälter ihop med det andra. Den ska inte vara för mörk iheller.
Gilla min Fanpage på Facebook: http://www.facebook.com/pages/T-Design-Studio/191967210819088
"Peaceful breeze" finns på DeviantArt också: http://tezzan83.deviantart.com/art/Peaceful-breeze-270054153
Höstbilden min kära mamma såg i Grekland som hon gillade, men har gjort min egen tolkning av den.
Klicka för att se den!
Stort tack för alla stock bilder jag har hittat att skapa min vackra höstbild i Photoshop!

Peaceful breeze WIP

Härliga med hösten är alla underbara färger, sitter i Photoshop med min höstbild fortfarande efter en liten paus från Photoshop för jag har försökt göra en Barbie tårta med min underbara systerdotter, inte så lyckad men söt, annorlunda och god blev den. Nu vill jag så gärna gå över till en julbild nu när det är bara 2 veckor till första advent:)

Ville så gärna göra en höstbild till min kära mamma och pappa, båda två är födda på hösten i underbara oktober. Och dom såg en talva med ett höst motiv i Grekland som mamma blev förälskad i. Men jag gör min egen tolkning av den och den blev super men arbetar fortfarande med den i Photoshop. Sen hade jag viljat trycka upp den på en Canvas talva, men måste dom vara så dyra. Men blir så snyggt! Har kollat på http://www.canvasframkallning.se/ har beställt där ifrån innan så jag vet hur snyggt de blir och super bra sida för Canvas framkallning. Men vet inte om jag ska hitta någon annan...


Igår satt jag sent som vanligt på kvällen i ca 3 timmar igen med denna underbara bild, minst 8 stockbilder använder jag tillsammans med olika färg och ljussättningar som färgbalans där man drar plus eller minus och då får olika färger på stockbilden man arbetar med sen har vi nivåer hur mörk eller ljus bilden ska vara. Blidens opacitet drar jag ner från 100 procent till 75 - 60 procent så bilderna  går ihop med varandra. Suddgummi och smeta ut är mina bästa vänner, super verktyg i Photoshop. Har börjat använda verktyget övertoning, där man blandar två färger så i denna bilden får jag en orange höstlig färg. Mina inbyggna penslar använder jag till dimma, ljusskimmer och glitter. I photoshop har man lager (ett lager är en bild) där kan man använda lagerstilar som mjuktljus, täckaöver och mycket mera som ger härliga effekter.

Autumn and winter soon

Min nya blogg layout är här! men fixar fortfarande med blogg koderna. Så den uppdateras hela tiden, gilla min sida på Facebook där ni får veta direkt vad jag gör.

Hösten kom snabbt och alla bladen snart borta, så vi kan ju säga att vintern är snart här. När det är ca 2 veckor kvar till första advent, kommer bli underbart att ta fram alla jul saker. Ett bra tag nu har jag letat praktikplats och inte fått något, men nu har jag börjat ringa till reklambyrå och frågat om praktik. Har fått många nej och kan inte erbjuda någon för är dom är få personer som jobbar. Eller så har dom redan praktikanter, men igår skulle jag skicka CV och lite material till en reklambyrå. Hon vill också vet vad det var för någon praktik, och skulle ringa tillbaka.

Hoppas jag kommer in på reklambyrån..när jag pratade med dom lätt de positvt. Hade varit roligt att vara på en reklambyrå och lära mig mera tex. att jobba på en reklambyrå och få mera arbetserfarenhet,  för jag är mycket intresserad av grafisk design, layout och webb. Bara jag får vara där för Arbetsförmedlingen inom jobb och utvecklingsgaratin också, lite konstiga regler. Men jag tycker det är likadant som praktik fast dom säger "sysselsättning" om jag inte får vara på en reklambyrå hamnar jag på en advokatfirma i stan..det var det bästa iallafall annars folkunversitetet som "Framtida" vill inte vara där!

Lite sen med min höst bild, men den blev av! Här nedanför: Pågående arbete i Photoshop. Kommer mera info senare...
RSS 2.0