The Vampire Diaries - Stefan Salvatore

WallpaperStefan01 100:-
Intresserad?

Läs igenom mina köpvillkor. Beställningar kan göras på therese.henriksson83@gmail.com

Beställa från T. Design Shop

Så här gör du om du är intresserad av min design och vill göra en beställning på en header till blogg eller hela header + blogg design eller vanlig wallpaper till mobil skal. Kom gärna med tips!

Skiv ett par rader i inläggets kommentarer vad du önskar dig eller så mailar du mig på therese.henriksson83@gmail.com Maila gärna med bilder om det gäller personlig blogg header.

När jag fått din beställning, godkänner jag den och skriver tillbaka om tider, könummer och kostnad på beställingen. Skickar beställning efter betalning.

Bas
Header: 80:-
Blogg design 150:-
Header + blogg design: 250:-
Wallpaper till datan: 100:-
iPhone/smartphone egen design till skal: 50:-

Betalsätt
Internet betalning, du får mitt kontonummer + vad du beställer/nr exp. Header1. Så jag vet att det är du som har betalat in. Har startat upp Paypal också, en säker betalning mellan e-mail.

Eric Saade blogg design

Min blogg design som jag fick en fråga om att göra är nu online på www.saadestoory.blogg.se men jag fortsätter att uppdatera den;) väldigt nöjd med den!;D ♥ Mycket roligt med layout, jag gör både headern och bakgrunden i underbara Photoshop. Det är verkligen mitt stora intresse!;D Så varför inte ta betalt för mina designer, det ligger mycket tid bakom de jag gör och hur många timmar som helst framför datan.Så fick en knäpp idé att lägga upp en shop på min design blogg. Där jag tar betalt genom Payson eller bara internet betalning. Men tyvärr går det bara med mina webb designer som jag gör, kan ju inte skicka en canvas tavla direkt. Då får det gå genom ett företag, har ju en shop på DeviantART som jag borde uppdatera med mina konstverk men blir aldrig av. Där man kan köpa en tavla. Men om man ska köpa något måste man vara medlem (gratis) på sidan som är på engelska och saker skickas inom DA som ligger utomlands.

Mera info om T.Design Shop och köpvillkor kommer inom snart...

Rolig idé till en blogg header;)<3 Som jag blev mycket nöjd med...av en grym artist!:)

Hoppas ni gillar den! Tack för ni stödjer mitt arbete;)

Busy days...

Det var ett tag sen jag uppdaterar med ny design här!...men jobbar för fullt med hur mycket som helst. Praktiserar fortfarande på advokatfirman där jag sitter med webbdesign i form av en ny hemsida layout till firman varje vecka. Men försöker också hitta och byta praktik till en reklambyrå. Måste ringa i veckan igen, så svårt att få tag i dom. Jag är inte expert på koder men lär mig mera för varje dag, men varför tycker jag det är lättare med koderna i blogg.se än i Dreamweaver. Så tog själva layouten in blogg.se och försöker göra en hemsida där, sen på något sätt lyckas överföra den till Dreamweaver sen men måste då ändra lite med koderna igen. Puh!.jag är en sådan person som inte ger sig och om jag vill ha det på ett sätt som jag vill ha det på, är jag envis.

Fick också en fråga om jag kunde göra en layout till en Eric Saade blogg och koda, lite upptagen men så himla roligt att någon frågar och jag tycker det är så roligt med layout. Har börjat lite redan i Photoshop och på min test blogg som jag använder för jag blev nyfiken hur man kan göra en Saade blogg. Men den kommer upp senare...


När jag inte är i html världen, håller på med en fanmade wallpaper av Stefan från The Vampire Diaries med orden han säger i säsong 1. Tänkte göra en på Damon och Elena också;) Med andra ord som dom säger, hittade en toppen sida. Bara älskar Photoshop:)<3 Kanske kommer en på Klaus också;) What can I say! have been bitten by this wonderful tv show:D

"For over a century I have lived in secret hiding in the shadows, alone in the world. Until now. I am a vampire. And this is my story."
- Stefan Salvatore

"There's no such thing as a bad idea, just poorly executed awesome ones. "
- Damon Salvatore

"I’m Elena Gilbert, Isobel’s daughter and
a descendant of Katherine Pierce."
-Elena

Så tyvärr har min "Ängel" bild i Photoshop stått stilla....för jag får upp nya idéer jag vill göra hela tiden. Få se om jag fortsätter på den eller jag ska fortsätta på den en dag. För minst två fanmade wallpapers till av Vampire Diaries och sen har jag en tanke att göra en wallpaper igen men av finaste Danny<3 som ska vara med i Svenska Melodifestivalen 2012 och att han fyller år samma dag 25/2- 2012<3


Finaste Danny:)<3 Hoppas på Eurovision Song Contest 2012!

Web / graphic artist

Happy face idag!:D Jobberbjudande från Axadana rekrytering, Helsingborg!:O Arbeta som Webb/grafiker på Tailor Store Sweden i Helsingborg. Men kan knappt tro det än...fortfarande ett kanske skulle skicka in mitt CV och fick också svar idag att dom har fått min CV plus material. Och dom skulle höra av sig efter 1-2 veckor igen. Men det lönar att ha en blogg och fanpage;)♥ det är roligt att se att min T.design studio sida/fanpage funkar att marknadsföra det jag arbetar med som är grafisk design, layout och webb.

Så glad, får se hur det utvecklar sig. Håller tummarna att jag får ett personligt möte och får något där, hade varit mycket roligt att jobba där. I nu läget sitter jag på en Adovaktfirma och gör lite grafisk design till dom. Men kanske inte direkt där jag vill vara, men det funkar som det ser ut som nu. Tittade också runt på lägenheter i Helsingborg, när jag fick så bra feedback idag. Skickade iväg 2 intresseansökning på lägenheter också.

T. Design Studio Fanpage
http://www.facebook.com/pages/T-Design-Studio/191967210819088?sk=app_129982580378550
RSS 2.0