Icfoto blogg design

Här kommer äntligen ett nytt inlägg! Måste börja blogga mera, men har haft så mycket annat privat. Min blogg design grund till Icfoto är nu uppe!;) Men jag kommer fortfarande fixa till layouten. Det fattas lite kontakt och "Om" uppgifter. Inläggsidan med kommentarerna hade behövt en ny bakgrund med gräs och blommor så den kommer in i samma idé. Sen var det också med den blå bakgrunden där man skriver, ljusa upp den eller göra texten svart? Men om jag ska ändra bakgrunden måste jag ändra rubrik bakgrunden också för den ska vara i samma blåa färg.


Så här gör du om du är intresserad av min design och vill göra en beställning på en header till blogg eller hela header + blogg design eller vanlig wallpaper till mobil skal. Kom gärna med tips! Tar ca 250:- för en hel design och en header 80:- eller kommer vi överens hur mycket jag gör på designen.

Följ mig på min T.Design studio fanpage!
T. Design Studio Copyright © 2012 Therese Henriksson

Hoppas du gillar den;D
Tack så mycket för ni tittar och stödjer mitt arbete<3

T.Design Studio Fanpage l My life blog l Twitter l DA Portfolio
COPYRIGHT Mina Photoshop bilder är Copyright © 2012 Therese Henriksson. All rights reserved. Mitt arbete får inte reproduceras, kopieras, redigeras, publiceras, sändas eller laddas upp på något sätt utan min tillåtelse";
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?


RSS 2.0