Schumacher website layoutMin hemsida layout som jag har gjort till advokatfirman Schumacher & Co i photoshop och sen gick jag över till kod program. Lite små detaljer kvar på den innan den blir online. Sitter i Dreamweaver med html koder och ibland lever koderna sitt eget liv, så är inte expert direkt men jag har ändå nått ett bra resultat efter en tid. Och jag blir bättre och bättre för varje dag;) Lär mig något nytt på vägen. Det började med att jag kodade om min egen blogg i blogg.se Och dom koderna är lättare på något sätt, kanske för jag har suttit med bloggar en länge tid än Dreamweaver och hemsidor.

Idag ringde jag igen, för att få tag på en praktikplats på en reklambyrå. Och kanske har jag en:) Skickade in min CV till reklambyrån. Få se vad som händer...håller tummarna;) Hade varit roligt att vara på en reklambyrå och lära mig mera att jobba på en, för mitt intresse för grafisk design, layout och webb är stort. Vid sidan om har jag små tankar och idéer på flera fanmade wallpapers och en överraskning som måste bli klar. Följ mig på min T.Design studio fanpage!

Made by Therese Henriksson 2012
Hoppas ni gillar den;D
Tack så mycket för ni tittar och stödjer mitt arbete<3

Facebook FanPage l My life blog l Twitter l DA Portfolio
COPYRIGHT Mina Photoshop bilder är Copyright © 2012 Therese Henriksson. All rights reserved. Mitt arbete får inte reproduceras, kopieras, redigeras, publiceras, sändas eller laddas upp på något sätt utan min tillåtelse";
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?


RSS 2.0